Política de privadesa de l’associació Aspanias

De conformitat amb el Reglament Europeu de Privadesa 679/2016, que entrarà en vigor aquest 25 de maig, et comuniquem la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA actualitzada.

Et recordem la necessitat de seguir els protocols estrictes respecte al compliment i polítiques de seguretat de la informació i la necessitat de respectar la confidencialitat de l’accés a dades o informació de la entitat amb caràcter indefinit.

De conformitat amb aquest reglament i la llei Orgànica et recordem que les teves dades formen part d’un fitxer responsabilitat de ASPANIAS amb la finalitat de gestionar la relació laboral. Les teves dades seran conservades durant el període de responsabilitat o mentre sigui necessària per a la gestió de la relació. Com a usuari/usuària tens el dret a accés, limitació, portabilitat, reclamació a l’autoritat Espanyola de Protecció de Dades, supressió o oblit, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de dades mitjançant l’e-mail administracio@aspanias.org o al domicili social situat al carrer Enamorats,109-115 08026 Barcelona. Donarem resposta a qualsevol petició.

Close Menu