Servei d'orientació

És un punt d’informació gratuït sobre l’àmbit de la discapacitat.

Un servei de la xarxa de Serveis Socials d’atenció especialitzada, dirigit a tots aquells familiars, professionals i persones afectades que sol·licitin informació i orientació sobre qualsevol aspecte relacionat amb l’àmbit de les persones amb discapacitat (recursos a la ciutat, tràmits administratius, certificats de discapacitat, suport per a la persona, entre d’altres).

Què t’oferim?

  • Informació sobre recursos, beques, tràmits, i qualsevol altre aspecte relacionat amb l’àmbit de les persones amb discapacitat.
  • Orientació i Suport a la família

Com treballem?

Fem una escolta activa, per tal de donar resposta a la problemàtica de la persona o la família atesa. Informem, orientem i assessorem aquelles persones o professionals que ho necessitin. Fem un seguiment del cas per si és necessària una posterior intervenció. Així, com també potenciem la xarxa de recursos socials i l’associacionisme com a moviment col·lectiu i de pressió.

Qui som?

Som un equip format per una pedagoga i una treballadora social especialitzades en l’àmbit de la discapacitat intel·lectual, que treballem conjuntament amb les xarxes de serveis socials de l’Ajuntament de Barcelona.

Close Menu