Torna el Vine a Cantar i Ballar per a gent amb diversitat funcional

Vine a Cantar i Ballar ha tornat a la seu del carrer Caramelles d’Aspanias desprès de l’aturada de l’estiu. Aquest esdeveniment organitzat per l’àrea de lleure ja és tot un clàssic de l’associació i fa les delícies d’usuaris i gent amb diversitat funcional aliena a Aspanias. En aquesta ocasió vam comptar amb la participació de membres del Taller Jeroni de Moragas de Sant Cugat i ASSA Associació de Sant Adrià del Besòs.

Aquesta edició del Vine a Cantar i Ballar va ser tot un èxit. A la festa i van participar més de 25 persones, que van gaudir d’una tarda plena expressant-se lliurement a través de la música i el ball. Els més atrevits es van animar a cantar en karaoke, alguns fins i tot a duet!

1
5
4
3
2
previous arrow
next arrow

 

Com tenim moltes ganes de tornar a passar-ho tan bé, ja hem programat la següent sessió del Vine a Cantar i Ballar. Aquesta es realitzarà el dissabte 24 de novembre. Si vols reservar entrada o vols que la teva entitat participi en el pròxim Vine a Cantar i Ballar, envia un correu a arealleure@aspanias.org o truca al 93 487 22 77.

T’hi esperem!!!

Close Menu