Torna ‘Sí, i millor’ com la fira de referència per a la inserció laboral


Fuente: firasimillor.org

La Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya (FECETC), amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i l’assistència de la Fundació ONCE-INSERTA, serà l’encarregada d’organitzar la Fira d’Ocupació di-Capacitat i Talent Sí, i millor els propers dies 11 i 12 de març.

Amb eslògans com “Anem a l’empresa”, aquesta fira es presenta a les Drassanes Reials del Museu Marítim de Barcelona com un espai obert a entitats del Tercer Sector, empreses i treballadors particulars.

La principal finalitat de l’esdeveniment és la d’oferir als usuaris la possibilitat d’entrar en contacte directe amb les empreses presents en els diferents estands, on podran deixar els currículums i realitzar entrevistes personals, per això, cal inscriure’s com a candidat/a amb el CV.

A més d’un espai per al foment de l’ocupació de treballadors i treballadores amb diversitat funcional, “la Fira “Si, i millor” és una ocasió única per millorar les capacitats personals”, i així, “professionals de prestigi i formadors experimentats oferiran als assistents les seves recomanacions per a la incorporació al món laboral”, al llarg de dos dies amb tallers, ponències i taules rodones.

L’entrada és gratuïta per a tothom: per als i les visitants i per als seus acompanyants (familiars i/o professionals), i tot el conjunt de les activitats serà accessible i comptarà amb intèrprets de signes.

Si estàs interessat o interessada i vols conèixer més informació, visita la web de la Fira Sí, i millor: https://www.firasimillor.org.

Close Menu