T’esperem al nou Espai Joves Aspanias

espai-jove

Tens entre 12 i 30 anys? Els dimecres de 18:00 a 19:30 hores i els dissabtes de 16:30 a 19:00 hores t’esperem al nou Espai Joves Aspanias, un projecte de lleure per a adolescents i joves amb discapacitat intel·lectual. Ens ho passarem molt bé!

Deixa per una estona les teves rutines i obligacions diàries i vine a compartir amb altres nois i noies un munt d’activitats culturals, esportives, recreatives, creatives, artístiques i sortides a la natura.

En definitiva, es tracta d’un espai pensat per que els joves decideixin i s’organitzin el seu temps d’oci, fomentant així la seva l’autonomia i el treball col·lectiu en la presa de decisions.

La quota de soci de l’Espai Joves Aspanias –situat a la Plaça Caramelles número 2 del barri del Raval, a Ciutat Vella– és de 20 euros al mes als quals, si s’escau, s’haurà de sumar el preu dels tallers o les sortides que organitzem.

Posa’t en contacte amb nosaltres per informar-te’n i inscriure’t mitjançant el correu electrònic arealleure@aspanias.org (el correu esplai.desbarjo@gmail.com deixarà de funcionar en breu) o el telèfon 93 487 22 77. Podeu preguntar per la Susanna. T’estem esperant!

Close Menu