Taller: Massatge infantil adaptat per a infants de 0 a 2 anys amb necessitats especials

Millora el benestar del teu nadó amb aquests massatges sensorials

Vols aprendre a fer un massatge al teu nadó adaptat a les seves necessitats? Coneixes els diferents beneficis que aporta el tacte en la relació amb l’infant? Al taller ‘Massatge infantil adaptat’ oferim 4 sessions teòric-pràctiques per aprendre eines que t’ajudaran a comprendre les necessitats del teu nadó.

Sobre el taller

El taller ‘Massatge infantil adaptat’ és un nou projecte adreçat a infants de 0 a 2 anys i cofinançat per L’IMPD. S’adreça a les persones cuidadores (mares, pares, àvies, etc) i els seus infants amb trastorns en el seu desenvolupament originats per prematuritat, síndromes genètics i altres patologies que alteren el seu desenvolupament motriu, psicològic, emocional i/o relacional.

Les sessions del taller seran impartides per la Paula Gómez, Terapeuta Ocupacional, especialitzada en desenvolupament infantil i membre de l’equip terapèutic del SAT Aspanias.

Els grups seran reduïts, de màxim 4 famílies i 2 acompanyants per família. Les sessions es realitzaran al nostre centre de C/Cartagena 265 (Barcelona). Es pot accedir per iniciativa pròpia o derivades d’altres serveis de salut, socials o educatius de Barcelona.

Només hi haurà disponibles 12 places, que s’assignaran per ordre d’inscripció.

Beneficis del massatge infantil adaptat

Potser et preguntaràs per a què serveix el massatge infantil adaptat, i la veritat és que té moltíssims beneficis. La terapeuta ocupacional s’adaptarà a cada família per facilitar eines que ajuden a:

  • Regular el somni del nadó
  • Identificar les seves necessitats sensorials
  • Iniciar una comunicació respectuosa entre mare, pare i nadó
  • Facilitar la comprensió i identificació dels diferents plors del nadó
  • Millorar el malestar dels còlics i gasos
  • Afavorir l’activació del sistema immune

Què inclou el taller

El taller ‘Massatge infantil adaptat’ inclou 4 sessions teòrico-pràctiques en horari de matí, 90 minuts de durada i de freqüència setmanal.

S’inclou també una sessió prèvia amb la Terapeuta Ocupacional.

Al taller, la Terapeuta Ocupacional facilitarà un dossier formatiu, oli de massatge i matalàs.

Per la participació en aquesta experiència, cada família participant assumirà un copagament de 49€ en total.

Reserva la teva plaça a través d’aquest formulari d’inscripció. Recorda: la data límit d’inscripció és el 8 de juliol. Per més informació, pots contactar amb satcoordinacio@aspanias.org.

Close Menu