Slide
SERVEI GRATUïT
SAFE ASPANIAS
Punt d’informació gratuït sobre l’àmbit de la discapacitat
Slide

El SAFE Aspanias és el Servei d’Atenció a les Famílies amb necessitats Específiques, adreçat a persones cuidadores de persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorns en el seu desenvolupament

Ens adrecem tant a famílies amb infants com adults al seu càrrec, interessades en conèixer recursos que facilitin la seva funció cuidadora, el seu benestar emocional i el del seu fill o filla

El nostre servei és d'accés obert i gratuït, cofinançat per:

Slide
Què oferim
INFORMACIÓ I RECURSOS

Informació i orientació sobre recursos vinculats a l'àmbit de la discapacitat (certificat de discapacitat, accés a beques i prestacions socials, recursos de lleure, d'habitatge, de respir familiar, etc)

ACOMPANYAMENT

Suport i acompanyament als processos de dol vinculats a la discapacitat del fill o filla. A més d'oferir un grup de suport familiar mensual per pares i mares sòcies.

Tallers

Realitzem tallers i xerrades monogràfiques sobre qüestions relacionades amb la cura d'una persona amb discapacitat. Aquests tallers són gratuïts per a famílies sòcies.

BEQUES

Oferim un programa de Beques per tractament terapèutic al SAT Aspanias: Cap infant sense atenció!

Slide
Com treballem

Fem una escolta activa, per tal de donar resposta a la problemàtica de la persona o la família atesa. Informem, orientem i assessorem aquelles persones o professionals que ho necessitin. Fem un seguiment del cas per si és necessària una posterior intervenció. Així, com també potenciem la xarxa de recursos socials i l’associacionisme com a moviment col·lectiu i de pressió.

Qui som

Comptaràs amb l'ajuda de la Lorena García, una treballadora social especialitzada en l’àmbit de la discapacitat intel·lectual, que treballa conjuntament amb les famílies i amb els serveis de la xarxa comunitària.

Com contactar

Pots contactar a través del nostre formulari, el telèfon 934872277 o escriure directament al següent email: satcoordinacio@aspanias.org

Close Menu