Programa de Garantia Juvenil 2021-2022

El Programa Garantia Juvenil és una iniciativa europea que pretén facilitar l’accés de les persones joves al mercat de treball. Aspanias juntament amb el Servei d’Ocupació de Catalunya, treballen per a que aquest programa pugui impulsar l’accés a la vida laboral de joves professionals de la salut.

Al mateix temps, és un suport per a les entitats del tercer sector, com la nostra, que compta amb recursos limitats per a la contractació de personal. Es tracta d’una sinergia molt enriquidora per a les polítiques d’ocupació juvenil en general i per als joves i les entitats, en particular.

Per la convocatòria del 2021, hem rebut 22.000 euros per la contractació de dues persones joves, a jornada complerta, durant 6 mesos: l’Armand i l’Àlex.

Gràcies a la col·laboració de:

L’experiència dels joves a Aspanias amb el Programa de Garantia Juvenil

Armand Marzal, com a Psicòleg del CDIAP

“És en marc del Programa de Garantia Juvenil, que vaig entrar a treballar a l’Associació. Prèviament a la primera entrevista amb la Laura García, directora tècnica del CDIAP, vaig investigar una mica sobre l’entitat ja que fins aquell moment era desconeguda per a mi. 

En indagar-hi una mica, vaig veure que es tractava d’una associació amb llarg recorregut que es dedicava a donar atenció a persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies. Això va fer que les meves expectatives respecte als 6 mesos que estaria allà estiguessin molt enfocades a formar-me en el treball amb aquest col·lectiu, però això va canviar desprès de la primera entrevista. 

Sala Psicomotricitat del CDIAP Aspanias

En aquesta vaig poder veure que el servei d’atenció precoç d’Aspanias abastava infinitat de casuístiques, des de Trastorns de l’Espectre Autista fins a dificultats emocionals no específiques passant per un llarg ventall de casos. En aquell moment vaig veure una possibilitat de posar en pràctica tots els meus coneixements de manera global i interdisciplinar, tenint espais on poder demostrar la meva versatilitat amb nens de 0 a 5 anys i les seves famílies. 

Ara, mancant un mes d’acabar no puc estar més agraït per aquesta oportunitat. Per mi ha estat un punt d’inflexió i un inici del meu futur laboral com a psicòleg immillorable. Tots els professionals del CDIAP m’han tractat de forma excel·lent i m’he sentit molt acollit des del principi, a més, hi ha hagut una voluntat constant d’ajudar-me en tots aquells dubtes relatius al desenvolupament de la meva activitat professional i una confiança plena en totes les decisions que prenia. M’ha permès demostrar-me la capacitat que tinc per intervenir en diferents situacions i la necessitat de visibilitzar l’atenció primerenca com una peça clau de l’abordatge psicològic d’alguns trastorns. 

A més, crec que gràcies a la meva tasca, s’ha pogut atenuar lleugerament la pressió assistencial a la que estan sotmesos aquests serveis, la qual cosa ha reforçat el sentit del meu treball i l’ha enriquit enormement. També ha estat una oportunitat per veure com són les coses fora de la teoria dels centres educatius, i m’ha permès entendre una mica millor la realitat de moltes famílies i les diferents modalitats d’intervenció que es poden adoptar en cadascun dels casos.Finalment, ha estat també una oportunitat per enfrontar-me a tots els meus punts febles i m’ha permès veure quines coses he de tenir més en compte per perfeccionar la meva tasca com a psicòleg. 

Volia plasmar en aquest petit resum tot el que he crescut a Aspanias. Només tinc paraules d’agraïment per a tot l’equip.”

Àlex Aguilar, com a Auxiliar Administratiu i Recepcionista

1. Amb quines expectatives vas entrar a treballar a Aspanias?

La realitat és que no tenia unes expectatives molt definides, lo típic, tenir un bon ambient de treball, un bon horari i un bon sou, ja que soc molt jove i només buscava un lloc per a començar a guanyar experiència.

Com a qualsevol nou treball al principi tot és molt bonic i a poc a poc vas veient cosetes que no t’agraden o idees amb les que no coincideixes, però amb el temps que porto a l’entitat, la veritat que no sabria de què queixar-me o què criticar, una de les coses que més m’han sorprès són la llibertat i la confiança que han posat en la meva persona des del primer dia.

2. Què t’ha aportat treballar en l’àmbit de la discapacitat intel·lectual?

Indagació i aprenentatge sobre les diferents discapacitats intel·lectuals, veure de primera mà l’evolució dels nens, la confiança que guanyen amb tu i la confiança dels pares amb els diversos professionals.

3. Quina sents que ha estat la teva aportació a l’entitat?

Sentit de l’humor i els meus coneixements.

4. Com t’has sentit formant part de l’equip humà?

Quan vaig rebre l’oferta de Treball, vaig pensar en, mira una oferta més a on tirar el currículum, però després del primer contacte amb la Loli, la meva companya d’Administració, per com va ser amb mi per telèfon i el bon rotllo que em va transmetre, la seva manera de riure, vaig pensar com tothom sigui igual que ella que hi hauria un bon ambient laboral. Com ja he dit anteriorment he estat molt còmode amb totes les meves companyes, bon ambient de treball, respecte, inclusió, agraïments, confiança, també hi ha hagut moments de treball i moments de riure.

This Post Has One Comment

  1. Un encert la col·laboració del SOC, amb les entitats com ASPANIAS, a través del Programa de Garantia Juvenil. Treballo en el sector i és ben real la forta pressió assistencial dels professionals de la salut, les necessitats dels usuaris que sovint es troben amb llistes d’espera i la manca de recursos per donar resposta puntual a totes les persones que necessiten els serveis de les entitats treballant per a la diversitat funcional. Felicito la iniciativa, la experiència que l’Armand i l’Àlex expliquen i em pregunto si un cop acabat el contracte els serà més fàcil trobar la feina o aquell contracte de treball que segurament tant desitgen. Molta sort Àlex i Armand!

Comments are closed.

Close Menu