Raons per col·laborar amb Aspanias

Per a treballar tots plegats per la dignitat de les persones amb diversitat funcional, amb la convicció absoluta que hem de defensar i hem de lluitar pels drets de les persones més vulnerables. Per a fer possible una societat més justa on tots i totes hi tinguem cabuda i puguem viure en un món on la diversitat sigui una qualitat que suma.

Per a identificar-nos i conèixer-nos millor entre totes i tots, posar-nos cara i compartir experiències que ens facin créixer, no només com a entitat sinó també com a persones.

Per a donar-nos suport mútuament i aconseguir millors serveis, avantatges i prestacions a millors preus:

– Preus reduïts en tots els tractaments terapèutics, tallers, activitats i programes de lleure, formació, casals, esports, xerrades…

– Assessorament gratuït per part dels nostres professionals

– Assessoria jurídica

– Participació activa en el grup de famílies d’Aspanias d’orientació, assessorament i sensibilització.

Per a construir una consciència basada en la solidaritat que ens distingeixi en el nostre compromís amb les persones amb diversitat funcional.

Perquè tu sumes en la construcció d’una xarxa d’aliances per a fer visible que som molts i així poder tenir cada cop més presència a la societat. Per a tenir més força davant de les persones que decideixen. I més capacitat per arribar més lluny. Per a compartir l’esperit de formar part d’un moviment social més ampli i reforçar l’associacionisme dins del Tercer Sector.