L’Hort Aspanias

T’agrada l’horticultura? Doncs ja no tens cap excusa, vine a gaudir els dissabtes del nostre hort. Està ubicat al carrer de Cristòbal de Moura, 92 (al districte de Sant Martí).

És un espai social on gaudir d’una bona estona, entre tots s’organitzen i planifiquen les tasques i activitats que s’han decidit fer, el manteniment i la producció de l’hort, i sobretot és un espai de relació on s’organitzen dinars, festes i quedades per aprofitar aquest espai comunitari al màxim.

T’apuntes? Si vols col·laborar com a voluntari a l’Hort Urbà d’Aspanias envia un correu a arealleure@aspanias.org

Amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona – Àrea d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat

Què s’ha fet darrerament?

Batucada per la Pau a l’hort urbà d’Aspanias

Diumenge 15 d’octubre a l’hort urbà Aspanias vam gaudir d’una celebració molt especial!

Ens vam reunir per manifestar tots junts un desig de tot cor: la pau al món. Va ser un acte entranyable, alguns dels nostres usuaris de les llars-residència d’Aspanias van llegir escrits, poemes i  reflexions sobre la pau i es van penjar els cors de paper realitzats durant l’any.

La celebració va finalitzar amb una batucada a càrrec de Chipirones. Gràcies per amenitzar la jornada amb el vostre ritme i col·laborar en actes solidaris!

També ens agradaria fer menció especial als educadors/es i residents de les llars per la seva dedicació i empenta per a poder fer possible el repte, fer els 1000 origamis  per a poder fer realitat un desig tant bònic.

A Aspanias continuem enamorats de les persones!
Batucada per la Pau

Avui més que mai demanem la Pau!

Aspanias i els 1.000 cors de paper per la Pau

Tot treball té els seus resultats. Després de mesos fent origamis, per fi hem aconseguit els 1.000 cors de paper i ho volem celebrar tots plegatas i demanar el desig plantejat: la pau al món.

Avui més que mai, i considerant els esdeveniments viscuts a Catalunya les darreres setmanes, volem cridar el nostre desig i fer-nos escoltar.

Per a això, aquest diumenge 15 d’octubre farem una festa en el nostre hort urbà, penjarem tots els cors i ho celebrarem amb una batucada i un pica-pica col·laboratiu (cadascú porta alguna cosa per compartir).

A més, us recordem que hi ha un repte actiu per recaptar diners per al Comitè Català d’Ajuda al Refugiat  i contribuïr al nostre desig.

Vine a celebrar-ho amb nosaltres! T’esperem al carrer Cristobal de Moura, 92 a partir de les 12h.

 

Els usuaris de les llars continua amb el repte dels 1000 origamis

Aquest passat dia 16 els usuaris de les llars van anar a l’hort a continuar amb el repte dels 1000 origamis i ho van passar en gran!

El desig que demanarem serà que hi hagi pau al món. Seguirem fent cors que son el simbol del amor.

La data que ens hem fixat per aconseguir aquesta fita de 1000 origamis serà el 3 cap de setmana de Octubre.

Taller d'origami 27/09/17