Joan Manel Moscat

MANEL MOSCAT

Pare de la Silvia (43 anys, noia amb discapacitat intel·lectual i física del 99%), atesa al Centre de dia per a persones amb discapacitat intel·lectual Montserrat Betriu.

Experiència dins del moviment associatiu de les persones amb discapacitat. Actualment, vocal de l’associació Aspanias i també vice-president de l’Associació de Veïns Barceloneta, president d’ “ASPAMONBE” (Associació de pares i mares MONTSERRAT BETRIU), president de la vocalia Disminuïts de la Barceloneta, i col·laborador de l’IMD (Ajuntament de Barcelona).

Amb anterioritat, president fundador d’ASPADEP (Associació de Pares de Disminuits Profunds de l’Escola Guimbarda) on anava la meva filla Silvia, de 1978 a 1990.

Directiu durant molts anys i president (1994-2006) de l’Associació de Veïns Barceloneta.
Membre de la Junta Directiva de l’IMD, en representació de les persones amb discapacitat intel·lectual (el 1994, amb el suport de l’ATB, conjuntament amb Ramón Vives i Inma Bonet), i en representació de les persones amb discapacitat física (el 1990 amb el suport “circumstancial” d’AMIBA). Les dues vegades accedeixo a la Junta Rectora per elecció de la Directiva.

President de la Comissió de Transports de l’IMD.

Ponent del Congrés Europeu de les persones amb discapacitat de Barcelona del 1996.

Close Menu