Isabel Montàvez

ISABEL MONTABEZ

Vaig treballar durant 40 anys en el ram del tèxtil com a secretària administrativa.
Actualment dedico gran part del meu temps a cuidar els meus néts i els meus dos germans, amb discapacitat intel·lectual.

El meu vincle amb l’Associació Aspanias durant tots aquests anys, o més ben dit, des de la mort de la meva mare, l’any 2002, és a través del meu germà Gabriel. Sóc la seva tutora i també del Lorenzo. La meva lluita va començar per aconseguir un centre digne per al seu futur i que no fossin una càrrega per a la resta de la família. Va passar el temps i, amb molts problemes, vam trobar una residència pel Lorenzo; ara està molt feliç i integrat socialment.

L’engranatge amb el Gabriel no funcionava i, després d’un temps, vàrem començar a veure la llum. Al Gabriel li varen donar una plaça al Taller de Sant Guillem. Ja era soci d’Aspanias i anava a les colònies i excursions que s’organitzaven. Als pocs mesos, va aconseguir una plaça a la llar-residència I d’Aspanias i el Gabriel va anar a viure a la llar. Amb l’ajut d’altres pares i mares, vàrem aconseguir anar millorant l’estat de les llars i les condicions de vida dels nois residents.

Ara l’associació Aspanias és la meva JOIA. Haig d’agrair a la Junta, de la qual en sóc vocal, que persones com la Carmen i la Nuria, i també els altres membres, mai no hagin perdut el coratge, sempre lluitant davant d’un repte tant dur.

Close Menu