Junta Directiva d'Aspanias

La Junta Directiva d’ASPANIAS està formada per pares, mares i professionals de diferents àmbits amb l’objectiu de fer complir la missió d’Aspanias i d’administrar amb molta cura els béns i recursos de l’entitat.

CARMEN RUIZ

Carmen Ruiz

Presidenta

Col·laboro en tot el que puc per millorar la cobertura i protecció que necessita aquest col·lectiu tan vulnerable. Lluito dia a dia per complir amb el compromís que marquen els objectius i drets fonamentals de la persona per aconseguir la qualitat de vida que es mereixen.

FRANCESC MARTÍ

Francesc Martí Pigrau

Tresorer

Posar els meus coneixements i la meva experiència professional al servei d'una entitat com Aspanias és la meva aportació a la tasca de fer entre tots un món millor.

MERCE SANCHEZ

Mercè Sánchez

Secretària

Sóc membre d'Aspanias perquè vull estar més informada, estar al dia de tot allò relacionat amb el tema de la discapacitat, així com perquè vull ajudar en tot el que es pugui a les persones amb discapacitat.

ISABEL MONTABEZ

Isabel Montábez

Vocal

Que formi part de la Junta fa que el Gabriel, el meu germà i resident a la Llar I d'Aspanias, tingui més confiança i seguretat. Ell sent que estic al seu costat, que em preocupo per ell. Sent que som una gran família, que tots som Aspanias, el lloc on ell és protagonista. Des de la junta puc lluitar pels drets humans, aportar noves idees i millorar les condicions de vida de la meva nova família.

BÀRBARA FARRÀS12

Bàrbara Farràs

Vocal

Es va involucrar en el projecte d'aquesta associació quan el seu fill va començar a fer teràpia al CDIAP. Forma part de les comissions de Família i de Comunicació. També està involucrada en altres associacions, de manera més activa en l'Associació d'Hemiparèsia Infantil. A més, compta amb una àmplia experiència professional en el sector financer.

MANEL MOSCAT

Joan Manel Moscat

Vocal

El meu desig com a membre de la Junta d'Aspanias és donar un respir a tots els pares i mares o tutors que tenim a càrrec nostre una persona amb discapacitat intel·lectual. Entre tots i totes podem lluitar perquè les persones que tenen el poder de resoldre problemes ho facin. I entre tots farem realitat aquest desig.

DANI MATEOS

Dani Mateos

Vocal

Fa molts anys vaig conèixer el col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual, mitjançant el Club IPI. Des de llavors no paro de descobrir i aprendre. Participar en la gestió d'Aspanias és una manera més de facilitar que cada dia mostrin les seves noves i millors facetes, que gaudim del que suposa el benestar i la qualitat de vida. Aspanias representa allò que anhelem, representa allò de quan "la unió fa la força".

Organigrama d'Aspanias

Close Menu