Junta Directiva

La Junta Directiva d’ ASPANIAS està formada per pares, mares i professionals de diferents àmbits amb l’objectiu de fer complir la missió d’Aspanias i d’administrar amb molt cura els bens i recursos de l’entitat.

Col·laboro en tot allò que puc per a millorar la cobertura i la protecció que necessita aquest col·lectiu tan vulnerable. Lluito dia rere dia per complir amb el compromís que marquen els objectius i drets fonamentals de la persona per aconseguir la qualitat de vida que es mereixen.

Carmen Ruiz

Presidenta, Curriculum

Sóc membre d’Aspanias perquè vull estar més informada, estar al dia de tot allò relacionat amb el tema de la discapacitat, així com perquè vull ajudar en tot el que es pugui als nois i noies amb discapacitat.

Mercè Sánchez Campoy

Secretària, Curriculum

Posar els meus coneixements i la meva experiència professional al servei d’una entitat com Aspanias és la meva aportació a la tasca de fer entre tots un món millor.

Francesc Martí Pigrau

Tresorer, Curriculum

Recentment incorporada a la junta d’Aspanias, fa un any s’involucra en el projecte d’aquesta associació quan hi entra en contacte ja que el seu fill comença a fer teràpia al CDIAP. Forma part de les comissions de Famílies i de Comunicació, recentment iniciades per a impulsar l’Àrea de suport a la Infància d’Aspanias. També està involucrada en altres associacions, de manera més activa a Hemiweb (Associació d’Hemiparèsia Infantil). A més, compta amb una àmplia experiència professional en el sector financer.

Bàrbara Farràs

Vocal, Curriculum

Que formi part de la Junta fa que en Gabriel, el meu germà i resident a la LLar I d’Aspanias, tingui més confiança i seguretat. Ell sent que estic al seu costat, que em preocupo d’ell. Sent que som una gran família, que tots som Aspanias, el lloc on ell és protagonista. Des de la junta puc lluitar pels drets humans, aportar noves idees i millorar les condicions de vida de la meva nova família.

Isabel Montávez Valenzuela

Vocal, Curriculum

El meu desig com a membre de la Junta d’Aspanias és donar un respir a tots els pares i mares o tutors que tenim al nostre càrrec una persona amb discapacitat intel·lectual. Entre tots i totes podem lluitar per a que les persones que tenen el poder de resoldre problemes ho facin. I entre tots farem realitat aquest desig.

Joan Manel Moscat Martínez

Vocal, Curriculum

Fa molts anys vaig conèixer el col•lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual, a través del Club IPI. Des de llavors no paro de descobrir i aprendre. Participar de la gestió d’Aspanias és una manera més de facilitar que cada dia mostrin les seves noves i millors facetes, que gaudim del que suposa el benestar i la qualitat de vida. Aspanias representa allò que anhelem, representa allò de quan la unió fa la força.

Daniel Mateos Taylor

Vocal, Curriculum

Professor mercantil, assessor fiscal i auditor-censor jurat de comptes. Membre del Col·legi d’Economistes, de l’Associació espanyola d’Assessors Fiscals i del Col·legi d’Auditors de Catalunya. És membre de la Junta Directiva d’Aspanias des d’abril de 2015, i avi d’una nena amb discapacitat.

José Agustí

Vocal, Curriculum