Gaudim de les vacances malgrat el fred

Ja tenim les fotografies i les valoracions de les vacances d’hivern dels grups d’autònoms i semiassistits que van viatjar a Roses i Xerta, respectivament, del 27 al 31 de desembre. Va ser tot un èxit!

Un total de nou persones van passar aquests quatre dies i quatre nits a Roses, a l’Alt Empordà, a l’Hotel Coral Platja. Tots han valorat positivament l’allotjament, tant els serveis que ofereix, grans habitacions i espais adaptats, com el menjar variat sense gaire fregits. Sobretot, els viatgers s’han mostrat molt contents amb les animacions nocturnes, que van ser molt engrescadores.

A més, van poder dur a terme tot un seguit d’activitats variades, malgrat el fred i el vent, com l’explorar l’entorn, visitar el mercat setmanal de la vila i el seu pessebre vivent, passejar per la platja, jugar al bingo i, com no, gaudir de la gran festa final i el seu pica-pica.

vacances_hivern10 vacances_hivern9 vacances_hivern8 vacances_hivern7 vacances_hivern6 vacances_hivern4 vacances_hivern3 vacances_hivern2 vacances_hivern1

Pel que fa a Xerta, al Baix Ebre, els cinc viatgers que van passar uns dies a l’Alberg Assut també han valorat els serveis que ofereix la casa de forma molt positiva. Totes les instal·lacions són adaptades i el menjador és gran, la casa és molt cèntrica i tot és a l’abast, es pot anar caminant a tot arreu.

Les activitats, molt variades, van anar des de passejos per la zona a peu i en burro, elaboració d’un pastís entre tots, jocs de taula, tarda de cinema i, com no, festa final pre-Cap d’Any. Van poder gaudir de tot malgrat, igual que el grup de Roses, el temporal de fred i vent.

vacances_hivern_semi1 vacances_hivern_semi2 vacances_hivern_semi3 vacances_hivern_semi4 vacances_hivern_semi5 vacances_hivern_semi6

Ja tenim ganes de repetir!

Close Menu