FES-TE’N VOLUNTARI/VOLUNTÀRIA

Vols participar com a voluntari o voluntària a Aspanias?

Actualment , busquem persones voluntàries amb ganes de participar amb nosaltres i col·laborar en el suport de les activitats que Àrea de Lleure ASPANIAS duu a terme amb adults i joves amb diversitat funcional els caps de setmana dins els següents serveis:

 

  • Espai Joves, grups de joves de 12 a 30 anys que organitzen i planifiquen amb suport els seus caps de setmana: van a la bolera, a prendre alguna cosa, a passejar, a la disco, a la piscina, fan tallers de cuina…
  • Llars-residències, els usuaris de cada llar organitzen el seu planning d’activitats mensuals per els caps de setmana, i poden ser molt diverses; des de anar al teatre, a museus i a exposicions, fins a assistir a concerts, passejar, etc.

Descarrega’t la nostra app per voluntariat!

 

appaspanias

 

 

Dissenyada per 

AplickLogo

I col·labora amb nosaltres de manera còmode i efectiva.

Descarregar App Voluntariat per AndroidDescarregar App Voluntariat per iOS  

Contacta’ns tu mateix:

  1. Telèfon: 93 487 22 77 (pregunta per Xavier Fuster Jara)
  2. Mail: arealleure@aspanias.org
  3. Horari d’atenció al públic: de 9h a 14 h i de 15:30h a 18:00h

O emplena aquest formulari de contacte:

El teu nom

El teu email

Assumpte

Vols fer algun comentari?

 

T’informem que les dades personals que facilitis passaran a formar part d’un fitxer del que som els responsables i que té per finalitat gestionar la teva petició. Tens dret a l’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les dades per correu electrònic a administracio@aspanias.org o a la seu d’ASPANIAS, entitat situada al C/ Enamorats 109-115, de Barcelona. En el cas de facilitar dades de tercers, estàs obligat a informar-els d’aquesta política de privacitat i de fer-ho amb el seu consentiment.

Els nostres usuaris també fan activitats, algunes tardes entre setmana, i els agradaria poder compartir-les amb tu: van al gimnàs, fan running, assisteixen a tallers organitzats per centres cívics, etc.

  • Hort Urbà, la comissió d’hort formada per residents de les llars-residències, voluntaris del barri de l’entitat i la responsable de l’àrea de Lleure que s’organitzen i programen mensualment diferents activitats per gaudir d’aquest espai social i comunitari ubicat a al C/ Cristòbal Moura, 92.

Compromís de col·laboració mínim:

  • caps de setmana, una activitat/sortida al mes.
  • entre setmana, 1:30h un dia a la setmana (tarda).