Et mereixes unes vacances per Setmana Santa. T’hi apuntes?

vacances setmana santa

Encara no heu decidit què fareu per Setmana Santa? Des d’Aspanias us proposem passar uns dies amb nosaltres a Lloret de Mar, a la Costa Brava. Afanyeu-vos que ja queden pocs dies i s’ha de reservar amb antel·lació si no us voleu quedar sense plaça!

Dotada d’unes platges excel·lents, Lloret de Mar posseeix un passeig ampli i unes magnífiques vistes al castell. Tot plegat en un paratge molt atractiu i turístic amb una amplia oferta d’oci i de llocs interessants per visitar.

Ens allotjarem a l’Hotel Astoria Park, un quatre estrelles totalment adaptat, amb habitacions grans, banys equipats i serveis que faran la nostra estància còmoda i agradable. L’hotel, situat a dos minuts caminant de la platja, disposa de piscina climatitzada i restaurant amb bufet lliure. A més, disposa d’una divertida programació d’animació nocturna.

Per tal de reservar amb la màxima antelació possible, qui vulgui venir de vacances ha d’efectuar un dipòsit de 150 € com a màxim fins el 28 de febrer en aquest número de compte: La Caixa – ES042100 0876 38 0200239085 (indicant el NOM I COGNOMS de la persona viatjera). La resta del pagament de les vacances s’haurà de satisfer fins el 15 de març.

Un cop fet el primer pagament, la responsable de l’Àrea de Lleure es posarà en contacte amb vosaltres per tal de concertar una entrevista individual, on haureu de portar la documentació i medicació oportunes pel viatge. El dia de l’entrevista haureu d’omplir una sèrie de documents com la fitxa personal i mèdica, l’autorització de la sortida i la medicació i lliurar una fotocòpia del DNI, la targeta sanitària i el certificat de discapacitat (CAD).

Informació del viatge
GRUP: Discapacitat intel·lectual
LLOC: Hotel Astoria 4****  (Lloret de Mar, Girona)
ESTADA: del 31 de març al 5 d’abril de 2015
SORTIDA: 31 de març a les 10:30 h. (Seu d’Aspanias)
ARRIBADA: 5 d’abril a les 12:00 h. (Seu d’Aspanias)

Preus
Socis Aspanias: 390 €
No socis: 450 €
Persona amb necessitats assistencials sòcia: 430 €
Persona amb necessitats assistencials no sòcia: 470 €

El preu del viatge inclou l’autocar d’anada i tornada, l’allotjament en règim de pensió completa i les activitats de lleure. Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb la responsable de l’Àrea de Lleure: Susanna Baeza.

T’animes? No ho deixis escapar!

Close Menu