Slide
Què pots fer per aspanias?
Empreses i organitzacions
Slide

Les organitzacions sou una peça clau per l’assoliment de la nostra missió. El vostre suport ens permet arribar més lluny: tenir millors resultats, atendre més persones amb discapacitat intel·lectual o trastorn de desenvolupament i millorar la vida de més famílies.

Com col·laborar?

Patrocini

Implica aportar una quota anual voluntària a Aspanias per ajudar-nos a atendre més persones amb discapacitat intel·lectual o trastorn de desenvolupament i millorar la vida de més famílies.

Beques

La beca que hagis patrocinat portarà el nom de la teva empresa. Les beques cobreixen un any de tractament a nens/es o adolescents amb trastorns del desenvolupament o discapacitat intel·lectual.

Serveis

Necessitem suport en moltes àrees (comunicació, informàtica...). Així, si per exemple ets una agència de comunicació o màrqueting, ajuda’ns a dissenyar campanyes i espots específics de sensibilització!

Reformes

Actualment tenim moltes necessitats pel que fa la millora de les instal·lacions de les nostres tres Llars-residències. Pregunta’ns quines són les més urgents i ens ajustarem a la donació que ens feu.

Xerrades i cursos

A la teva organització voleu aprofundir en l'àmbit de la discapacitat intel·lectual i els trastorns del desenvolupament? Convideu-nos a fer-vos una xerrada, curs o taller sobre el tema.

Deixa'ns les teves dades per a més info​rmació

Close Menu