Empreses i Organitzacions

Les organitzacions (empreses, entitats, fundacions, col·legis professionals, etc.) sou una peça clau per l’assoliment de la nostra missió. El vostre suport ens permet arribar més lluny, tenir millors resultats, atendre més persones amb discapacitat intel·lectual o trastorn de desenvolupament i millorar la vida de més famílies.

Com col·laborar?

➢ Fes-te patrocinador

L’aportació de la teva organització ens permetrà atendre més persones amb discapacitat intel·lectual o trastorn de desenvolupament i millorar la vida de més famílies.

Fer-se patrocinador implica aportar una quota anual voluntària a Aspanias per la qual nosaltres us oferirem molta visibilitat a través de tots els nostres canals.

➢ Beca una família amb dificultats per donar l’atenció especialitzada adequada al seu fill/a amb necessitats especials.

Les beques subvencionen tot un any de tractament individualitzat a nens/es o adolescents amb trastorns del desenvolupament o discapacitat intel·lectual amb necessitats de suport especialitzat, tant en psicologia, logopèdia o fisioteràpia.

La beca o beques que hagis patrocinat portaran el nom de la teva empresa. Aquesta formula t’aportarà molta visibilitat comunicativa.

➢ Ajuda’ns a millorar les instal·lacions de les nostres llars i centre de formació.

Actualment tenim moltes necessitats en aquest àmbit. Pregunta’ns quines són les més urgents!

➢ Empreses i Institucions Aspanias.

Necessitem suport en moltes àrees (comunicació, reformes, informàtica, etc.). Així, si per exemple ets una agència de comunicació o màrqueting, ajuda’ns a dissenyar campanyes i espots específics de sensibilització!

➢ Xerrades i Formacions.

Convida’ns a fer-vos una visita i programar una xerrada o un curs amb els vostres treballadors sobre la discapacitat intel·lectual i els trastorns del desenvolupament.

Per a més informació truca’ns al 93 487 22 77 (pregunta per Maria Gradillas) o escriu-nos a gerencia@aspanias.org i t’informarem de tot el que necessitis saber per a tirar endavant la col·laboració!