Els millors amics

Gos_CTAC

No deixis passar l’oportunitat de conèixer aquesta activitat amb gossos dirigida a infants amb transtorns de desenvolupament. Mitjançant la interacció terapèutica entre gossos i infants es creen beneficis de caire preventius, de benestar físic, psicològic, social i d’estimulació cognitiva. És una experiència única!

L’activitat, dirigida pel Centre de Teràpies Assistides amb Cans (CTAC), tindrà lloc a la seu d’Aspanias de Barcelona (c/Enamorats, 109-115 baixos) el dissabte 9 de maig. Es faran tres sessions: a les 10:00, a les 11:00 i a les 12:00, i el preu és de 10 euros per família sòcia d’Aspanias o 15 euros per a no socis. Tots els fons aconseguits amb l’activitat aniran íntegrament a finançar teràpies per a infants a partir de 6 anys a través del nostre Servei d’Atenció Terapèutica (SAT).

Podeu reservar ja trucant al  93 487 22 77!

El CTAC és un centre especialitzat en la teràpia assistida amb animals. Aquesta activitat serà una bona oportunitat per a conèixer una teràpia més que pot ajudar els infants amb trastorns de desenvolupament, tant psíquics com motors. El centre que imparteix l’activitat està format per un equip interdisciplinar de persones i gossos de teràpia que tenen un objectiu principal: millorar la qualitat de vida de les persones mitjançant la interacció amb els gossos de teràpia i formar nous professionals.

La sessió es desenvolupa amb l’ajuda de gossos fiables, adequats, controlats i predictibles. Els animals es converteixen en facilitadors i en un estímul multisensorial capaç de captar l’atenció i la motivació de l’infant, que millora d’aquesta forma la seva implicació en el procés terapèutic.

Close Menu