Avui, Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, sigues còmplice de les nostres capacitats

Dia Internacional Discapacitat Avui 3 de desembre és el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Aquest any volem destacar la campanya conjunta que ha impulsat COCARMI (Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat Intel·lectual), així com el manifest elaborat pel Dincat que porta el lema “Cada dia menys oportunitats. I ara què?” #SOSdiscapacitat

La política d’ajustos continua afectant el nostre sector en tots els àmbits i avui volem recordar que les persones amb discapacitat intel·lectual o de desenvolupament tenen uns drets que han de ser respectats, malgrat el context de crisi, i que les Administracions han de garantir amb els recursos i el suport necessari el compliment d’aquests drets per aconseguir la plena igualtat i inclusió a la societat.

Perquè els seus drets siguin respectats és necessari canviar també la mirada sobre la discapacitat. És per aquest motiu que avui des de Dincat s’impulsa un missatge constructiu i positiu “Avui sigues còmplice de les nostres capacitats”, que pretén fer visible a la ciutadania de tot el que som capaços de fer i de contribuir a la societat.

Pots llegir aquí el Manifest del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat o assistir aquesta tarda a les 16:30h a l’acció simbòlica que tindrà lloc a la cantonada de la plaça Catalunya amb la Rambla Catalunya (davant les oficines de l’antiga Caja Madrid).

 

Font: Dincat

Close Menu