Grup de Famílies: Un espai obert i de confiança

Grup de famílies

El nou Grup de Famílies de nens i adolescents amb discapacitat intel·lectual i/o trastorns del desenvolupament començarà a funcionar a partir del mes de febrer. Després de l’èxit de l’Espai Familiar, com a associació volem repetir l’experiència amb un format més obert pel que fa als temes que es tractaran.

A diferència de l’Espai Familiar, aquest cop volem iniciar un grup que pretén ser estable, de llarga durada, i en el futur, convertir-se en un espai per a les famílies sòcies d’Aspanias. També cal dir que estarà obert a nous participants, que tindrà una freqüència mensual (tercer dimarts de cada mes) i que es farà a la seu d’Aspanias del Carrer Cartagena 265. L’horari serà de 18:15 a 19: 45h.

Quins temes tractarem al Grup de Famílies?

Aquest Grup de Famílies serà un lloc per compartir amb confiança totes aquelles emocions, dubtes, actuacions i estratègies relacionades amb la criança i educació d’un fill/a amb dificultats.

La sensació de solitud, les incerteses sobre el futur, el dubte constant entre què puc demanar o no al meu fill/a, la manca de comprensió moltes vegades de la societat, les preocupacions sobre l’escolaritat, la importància dels petits èxits en el desenvolupament… Aquests són alguns dels temes que hem compartit i que, potser, us han ajudat a sentir-vos més acompanyats, més segurs i més capaços en la vostra maternitat i paternitat.

Encarregats del Grup de Famílies i primera sessió

Els dinamitzadors seran el psicòleg Antonio Bernad i la Lorena García, com a treballadora social. Tots dos s’encarregaran de suggerir temes d’interès, però seran els usuaris i usuàries qui decidiran en tot moment el que es parlarà i fins a on volen arribar.

La primera sessió serà el 19 de Febrer a les 18:15 a Cartagena 265. Si esteu interessats o interessades a participar, envieu un mail a treballsocial@aspanias.org o truqueu al 93 487 22 77 abans del dia 8 de Febrer. D’aquesta manera, els professionals d’Aspanias tindran temps suficient per a preparar bé la primera sessió.

Banner donacions

Close Menu