Club de Futbol Aspanias

El Club de Futbol Barcino i l’Associació Aspanias signem un acord de cessió d’un espai a les seves instal·lacions per a posar en marxa el Club de Futbol d’Aspanias.

A partir del mes de gener de 2016 iniciarem el Club de Futbol d’Aspanias, amb tots els nens i nenes que hi vulguin participar, i amb unes tarifes econòmiques, per tal que tothom pugui gaudir de l’esport. Es treballaran diferents aspectes de la psicomotricitat, el treball en equip i la relació entre tots els infants en un entorn lúdic, amb la pilota com a vincle de cohesió.

Es faran diversos grups en funció de l’edat i les necessitats de suport de cada infant. Els horaris seran els dimarts o els dijous de 17,30 a 18:30 h.

Les places són limitades, i es tindrà en compte l’ordre d’inscripció.

El club de Futbol Barcino està ubicat al carrer Menorca num. 7, a prop de la parada de metro de Bac de Roda. Disposa d’un camp de futbol de gespa, on es faran els entrenaments, i de vestuaris amb dutxa.

Per a més informació poseu-vos en contacte amb l’àrea de lleure al mail: arealleure@aspanias.org

L’única condició per apuntar-se serà fer-se soci d’Aspanias.

Volem donar les gràcies a Montserrat Benedí, regidora portaveu adjunta de l’Ajuntament de Barcelona, i a Lourdes Arrando, consellera del districte de Sant Martí, ambdues del Grup Parlamentari d’Esquerra Republicana de Catalunya, per ajudar-nos a fer realitat aquesta nova aventura.

Close Menu