Claudia Portilla

Claudia PortillaClaudia Portilla. Fonoaudiòloga de la Universitat Nacional de Colòmbia, amb estudis en psicopedagogia a la Universitat Pedagògica Nacional de Colòmbia.  Títol de Grau reconegut pel Ministeri de Ciència i Innovació d’Espanya.

Des de l’any 2000, continua la seva formació de postgrau al Màster de Psicologia de l’Educació de la Universitat de Barcelona (UB) i al Màster en Desenvolupament de la Infància i de la Adolescència a la mateixa universitat. Té una especialització en Literatura Infantil per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). És autora i coautora d’articles de recerca sobre l’aprenentatge de vocabulari i l’aprenentatge inicial de l’escriptura publicats en revistes indexades. És candidata a doctora a la Facultat de Psicologia de la UB sota la tutoria de la Dra. Ana Teberosky reconeguda per la seva recerca en l’aprenentatge inicial de la lectura i l’escriptura. Des del any 2002 imparteix docència en el Departament de Psicologia Evolutiva i de l’Educació de la UB i ha col·laborat amb la formació de logopedes a diferents centres i universitats.

“Vaig començar la meva experiència professional com a fonoaudiòloga a Bogotà l’any 1999 i després d’un any vaig decidir continuar la meva formació a l’àrea de l’educació i la discapacitat a Barcelona. Al 2007 vaig començar a formar part de l’equip de professionals del CDIAP d’Aspanias com a logopeda, una experiència estimulant i enriquidora a nivell personal i professional. Poder compaginar la meva vessant més acadèmica amb la vessant professional em nodreix dia rere dia perquè em permet dotar de sentit els coneixements teòrics i contrastar els avanços de recerca amb les necessitats dels infants i les seves famílies. Un dels aprenentatges més significatius que he fet al CDIAP d’Aspanias, ha estat poder sentir, veure i constatar que el vincle genuí que puc establir amb l’infant i la seva família, resulta ser determinant en el procés terapèutic i en l’evolució de les dificultats del nen”.

 

 

 

Close Menu