Slide
CENTRE DE DESENVOLUPAMENT INFANTIL
CDIAP ASPANIAS
Slide

L'atenció precoç es dirigeix a les famílies amb infants, des del moment de la concepció fins als 6 anys, que presenten disfuncions, trastorns i/o disharmonies en el seu desenvolupament o que es troben en situació de risc de patir-les.

Slide
El CDIAP es va crear l'any 1978 i forma part de la xarxa pública del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya

Qui som?

L'equip d'atenció precoç d'Aspanias és interdisciplinari. L'integren professionals dels camps de la psicologia, la logopèdia, la fisioteràpia, la neuropediatria i el treball social. Des de l'equip investiguem de manera permanent, amb l'objectiu d'elaborar un projecte de prevenció eficaç, i ens coordinem amb altres serveis d'atenció primerenca així com serveis sanitaris, educatius i socials. Els nostres professionals estan en contínua formació per garantir la màxima qualitat a les nostres famílies i infants, segons les necessitats específiques que atenem.

Com treballem?

Es fa una primera entrevista d'acollida des d'on es derivarà a l'infant a l'equip de professionals del CDIAP. Posteriorment ens coordinem amb els diferents professionals que intervindran en el desenvolupament del nen/a (mestres, pediatres, psicòlegs, EAP, mestres d'educació especial, etc.). A partir d'aquí, ens reunim periòdicament amb la família per a orientar i informar de l'evolució de l'infant.

Com accedir-hi?

Els hospitals i equips de pediatria dels centres d’atenció primària ens deriven tots aquells casos de nadons i nens/es que veuen que necessiten una atenció terapèutica especialitzada i continuada al llarg d’un temps. Tot i així, les famílies també poden posar-se en contacte amb el CDIAP si ho creuen oportú trucant al 93 487 22 77 o enviant un mail a aspanias@aspanias.org.

On som?

Horari d'atenció: De dilluns a dijous de 8:00 a 20:00h i divendres de 8:00 a 15:00h.

Close Menu