Slide
CENTRE DE DESENVOLUPAMENT INFANTIL
CDIAP ASPANIAS
Slide

L'atenció precoç es dirigeix als infants, de 0 a 6 anys, que presenten disfuncions, trastorns i/o disharmonies en el seu desenvolupament o que es troben en situació de risc de patir-les, i a les seves famílies.

Slide
El CDIAP es va crear l'any 1978 i forma part de la xarxa pública del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies

Qui som?

L'equip d'atenció precoç d'Aspanias és interdisciplinari. L'integren professionals dels camps de la psicologia, la logopèdia, la fisioteràpia, la neuropediatria i el treball social. Des de l'equip investiguem de manera permanent, amb l'objectiu d'elaborar un projecte de prevenció eficaç, i ens coordinem amb altres serveis d'atenció primerenca així com serveis sanitaris, educatius i socials.

Com treballem?

Es fa una primera entrevista d'acollida des d'on es derivarà a l'infant a l'equip de professionals del CDIAP. Posteriorment ens coordinem amb els diferents professionals que intervindran en el desenvolupament del nen/a (mestres, pediatres, psicòlegs, EAP, mestres d'educació especial, etc.). A partir d'aquí, ens reunim periòdicament amb la família per a orientar i informar de l'evolució de l'infant.

Com accedir-hi?

Els hospitals i equips de pediatria dels centres d’atenció primària ens deriven tots aquells casos de nadons i nens/es que veuen que necessiten una atenció terapèutica especialitzada i continuada al llarg d’un temps. Tot i així, les famílies també poden posar-se en contacte amb el CDIAP si ho creuen oportú trucant al 93 487 22 77 o enviant un mail a aspanias@aspanias.org.

On som?

Close Menu