Inscriu-te a l’Esplai Desbarjo de forma gratuïta!

esplai discapacidad intelectualAviat posarem en marxa l’Esplai D’ESBARJO, un projecte de lleure dirigit a adolescents i joves de 12 a 30 anys amb discapacitat intel·lectual.

Des d’aquest projecte s’oferiran un gran ventall d’activitats a realitzar, fins a finals d’aquest any, de forma gratuïta, els caps de setmana. Posteriorment, cada usuari pagarà una quota simbòlica i si tot va bé, s’ampliaran els dies d’obertura.

D’ESBARJO serà un espai de trobada i reunió de joves i adolescents amb discapacitat intel·lectual, on podran gaudir del seu temps lliure de manera autònoma, deixant de banda les seves rutines, obligacions diàries i la dependència familiar que en molts casos es crea, quan parlem de persones que pertanyen a aquest col·lectiu.

L’espai de referència i punt de trobada estarà situat a la Plaça Caramelles (barri del Raval, Ciutat Vella), el qual combinarem amb una altre local d’Aspanias, situat al carrer Bruc, 67.

Us convidem a que hi participeu i/o feu difusió entre totes aquelles persones que penseu els hi pugui interessar.

Per a més informació i inscripcions poseu-vos en contacte amb el responsable de l’àrea de lleure trucant al 93 487 22 77 (pregunta per Miquel Jurado) o escrivint a arealleure[@]aspanias.org.

.

 

Close Menu