Aprenem a fer compostatge

L’Isabel i l’Andrès, usuaris de la Llar II d’Aspanias, van participar el passat 24 de gener en el taller gratuït de vermicompostatge de la botiga El meu hortet urbà i van poder conèixer com fer compostatge dels propis residus orgànics amb cucs de Califòrnia.

Quins residus podem posar al vermicompostador? Fa alguna olor? Em surt florit, és normal? Se’m moren els cucs, què em passa? Com puc evitar la mosqueta? Aquestes i altres preguntes relacionades amb aquesta tècnica són les que, juntament amb la Cristina i la Susanna, l’Isabel i l’Andrès van poder resoldre durant el taller.

Tots els participants, tant persones usuàries com educadores, han valorat l’experiència com a molt enriquidora i els ha servit per conèixer un altre tipus de compostatge per fer servir a l’hort. Ara toca posar-ho en pràctica!

El meu hortet urbà, al carrer València 121 de Barcelona, és una botiga especialitzada en l’hort urbà on hi trobaràs tots els articles necessaris per a cultivar a casa: taules de cultiu, jardineres i testos, llavors, eines, humus, tractament, vermicompostatge, llombrius (cucs de Califòrnia). Ofereix assessorament, material, instal·lació a domicili i servei de manteniment.

taller_compost    IMAG1695    taller compost

IMAG1704    IMAG1706    IMAG1700

Close Menu