Ja pots sol·licitar l’ajut econòmic per T’estiu molt: el casal d’estiu inclusiu de Barcelona

Termini de sol·licitud: del 23 d’abril fins al 23 de maig

  • L’Ajuntament ofereix més de 314.000 places per a les vacances d’estiu per infants i adolescents, i destinarà més de 4 milions d’euros de pressupost per cobrir les beques de les famílies que sol·licitin ajudes econòmiques
  • Totes les activitats que formen part de la campanya estan adaptades a menors amb discapacitat (més informació)

L’Ajuntament de Barcelona posa en marxa un any més la campanya municipal de vacances d’estiu ‘T’estiu molt’ per a què els infants i adolescents de Barcelona, d’1 a 17 anys, puguin gaudir de més d’un miler d’activitats de lleure, esportives, educatives i culturals per triar, durant el període de vacances.

Què inclou T’estiu molt

La programació inclou activitats molts variades, des de les propostes esportives del Campus Olímpia fins a propostes culturals, educatives, tecnològiques, artístiques i escèniques, entre d’altres. Concretament, es proposen campaments, casals, rutes esportives, tallers d’arts plàstiques, activitats en família i activitats del bressol d’estiu per a infants d’1 a 3 anys. L’oferta estarà subjecta a l’evolució de la situació sanitària i a les indicacions i restriccions decretades per les autoritats.

Els infants amb discapacitat poden participar en qualsevol activitat ordinària de la campanya, on, en cas que sigui necessari, se’ls facilitarà monitors/ores de suport. Tot i així, podreu trobar activitats específiques adaptades per a persones amb discapacitat. Els costos d’aquesta activitat podran veure’s reduïts, amb la dotació de l’ajut econòmic que ofereix l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) al casal.

La data d’inici de les activitats serà el 23 de juny i, com a novetat, per adaptar-se a la nova data d’inici del curs escolar, totes les activitats acabaran, a tot tardar, el 4 de setembre.

Ajudes per a famílies en situació de vulnerabilitat

Aquest any s’invertiran al voltant de quatre milions d’euros a cobrir les beques de les famílies amb pocs ingressos, una quantitat que quedarà fixada segons la demanda d’ajuts que hi hagi. Es becaran, amb un màxim d’una activitat per infant i amb el barem que correspongui, tots els infants del nucli de convivència que ho sol·licitin i estiguin empadronats al municipi de Barcelona.

El termini de sol·licitud començarà el 23 d’abril i s’acabarà el 23 de maig. Com a novetat d’aquest any, la sol·licitud de beca es farà com un tràmit telemàtic a través de l’Oficina Virtual de Tràmits (OVT).

Més informació sobre T’estiu molt a la seva pàgina oficial.

Close Menu