Ahir vam inaugurar el nou centre d’Aspanias a Caramelles

La rehabilitació del nou espai d’Aspanias per a atendre les persones amb discapacitat intel·lectual o trastorns del desenvolupament i les seves famílies és ja una realitat. La inauguració va tenir lloc ahir 17 de desembre a les 18h a càrrec de la regidora del districte de Ciutat Vella, Mercè Homs, i de la presidenta d’Aspanias, la Sra.Carmen Ruiz.

Merce Homs i Carmen Ruiz inauguren el Centre Aspanias de Ciutat Vella (Foto: Jordy Play - www.jordiplay.com)
Merce Homs i Carmen Ruiz inauguren el Centre Aspanias de Ciutat Vella (Foto: Jordy Play – www.jordiplay.com)

 

Durant l’acte s’han visitat les instal·lacions.(Foto: Jordy Play - www.jordiplay.com)
Durant l’acte s’han visitat les instal·lacions.(Foto: Jordy Play – www.jordiplay.com)

 

S'ha gaudit també d’una exposició de pintura de Germán De Laforé, pintor Italo-argentí especialitzat en art reciclat.
S’ha gaudit també d’una exposició de pintura de Germán De Laforé, pintor Italo-argentí especialitzat en art reciclat.

 

S'ha desgutat un Pica-Pica i fet un brindis amb cava
S’ha degustat un Pica-Pica i fet un brindis amb cava

 

S’ha lliurat una placa commemorativa al Sr. Francesc Coll, ex-president d’Aspanias, agraint el seu esforç, dedicació i implicació en la lluita de l’associació.
S’ha lliurat una placa commemorativa al Sr. Francesc Coll, ex-president d’Aspanias, agraint el seu esforç, dedicació i implicació en la lluita de l’associació.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquest centre s’ha rehabilitat gràcies a l’ajut de la Fundació Ferrer Eguizábal, la Fundació Ramón Molinas, la Fundació La Caixa, i del suport permanent dels mateixos socis i sòcies d’ Aspanias. Localitzat als baixos de la Plaça Caramelles número 2, funcionarà principalment com a centre d’atenció terapèutica i de formació a persones amb discapacitat intel·lectual i trastorns de desenvolupament. S’oferiran serveis especialitzats en psicologia, logopèdia, fisioteràpia, musicoteràpia i hipoteràpia – en una hípica adaptada de Sant Cugat del Vallès – entre d’altres, per a usuaris i usuàries de totes les edats.

Amb aquest nou centre que es posarà en marxa el pròxim mes de gener, s’ampliaran els serveis d’Aspanias per atendre més i millor. Es preveu que des del nou centre s’atenguin una mitjana de 32 nens setmanalment, dels quals 9 d’ells estaran becats per la Fundació Ramón Molinas i 3 per la Fundació Maria Teresa Rodó. 

 

A partir del minut 1:21:00 podeu veure la connexió en directe que va fer Connexió Barcelona de BTV durant la Inauguració:

A partir del minut 8:53 podeu veure la Inauguració del Centre Aspanias a Informatius BTV:

També podeu veure la notícia publicada a El Periódico sobre la inauguració el passat 8 de gener.

Close Menu