Activitats per a famílies subvencionades per l’Obra Social La Caixa

L’Obra Social La Caixa col·labora un cop més amb Aspanias per apropar el nostre servei d’acompanyament a les famílies amb infants amb necessitats especials.

Hem organitzat un conjunt de xerrades, tallers, grups i teràpies a un preu molt reduït o gratuïtes.

L’objectiu d’Aspanias amb aquesta iniciativa és AFAVORIR EL VINCLE ENTRE PARES I MARES I ELS SEUS FILLS I FILLES, oferint diferents experiències i, sobretot, informació, estratègies i eines que empoderin a les famílies cuidadores.

Les activitats es divideixen en dos:

  • Aquelles adreçades a totes les famílies en general.
  • Les adreçades específicament a famílies amb infants amb discapacitat intel·lectual i/otrastorn del desenvolupament. Aquestes estan marcades amb la senyal de Necessitats Especials (NNEE)

Es podrà accedir per iniciativa pròpia de cada família o a través de orientació o derivació de professionals de l’àmbit de salut, educatiu o social.

La demanda d’informació i les inscripcions es realitzaran a través del correu sat@aspanias.org o, en el seu defecte, a través de telèfon 934872277 (trucar en horari de tarda)

Al Facebook d’Aspanias @aspaniasbcn anirem penjant els eventos amb tota la informació.

Si voleu rebre aquesta i més informació de l’entitat, podeu inscriure-us al nostre butlletí Aspanias Informa (lateral esquerra d’aquesta web)

A continuació trobaràs el cartell de cadascuna de les activitats (clica a sobre per accedir al PDF)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Close Menu