Transparència

Compromís amb la Transparència:

Un dels valors de l’associació és i ha estat la transparència. Com a entitat considerem indispensable comunicar clarament el que som, el que desitgem i el que volem fer.

Es per això que, en compliment de la “Ley 19/2013 de 9 de diciembre de transparencia, acceso a la información pública y buen gobierno”, i en l’ànim i la bona voluntat de reforçar i garantir la transparència de la nostra entitat, com a organització sense ànim de lucre, posem a la vostra disposició la següent documentació:

– Els comptes anuals auditats de l’últim exercici:

Clica aquí per veure l’informe d’Auditoria Independent

– Relació dels principals contractes, convenis i subvencions concedides per les administracions públiques:

Clica aquí per veure els convenis i subvencions públiques

 

Tota la informació sobre la nostra estructura organitzativa la trobareu també en aquesta pàgina web, a l’apartat de Junta Directiva.

 

Les cookies (galetes) són petits fragments de text que les webs envien als navegadors i que s'emmagatzemen al dispositiu de l'usuari, ordinadors, telèfons mòbils, tauletes, etc. Serveixen per millorar l'experiència d'ús de la web, ja que aquests arxius permeten que el lloc web recordi informació sobre la visita que ha fet l'usuari, com les opcions preferides o l'idioma. D'aquesta manera la web personalitza el seu contingut i es fa més àgil i útil per l'usuari. Al navegar per aquesta web l'usuari està acceptant que s'instal·lin cookies al seu dispositiu CERRAR