Taller de cuina internacional a la llar II: Galícia.

La llar II d’Aspanias contínua amb el seu cicle de cuina internacional, mitjançant el qual periòdicament conviden a un voluntari/a perquè els expliqui i ajudi a elaborar els plats del país o regió que triïn.
En aquesta ocasió la regió escollida ha estat Galícia i el menú ha consistit en: empanada gallega, polp a feira i pastís de Santiago.

A més de degustar la deliciosa cuina gallega han recordat els fatídics incendis que han afectat a Galícia, Asturies i Lleó i s’han solidaritzat demanant que no passi “nunca máis”.

Taller de cuina internacional Llar II - Galícia.

Enviar comentario

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Les cookies (galetes) són petits fragments de text que les webs envien als navegadors i que s'emmagatzemen al dispositiu de l'usuari, ordinadors, telèfons mòbils, tauletes, etc. Serveixen per millorar l'experiència d'ús de la web, ja que aquests arxius permeten que el lloc web recordi informació sobre la visita que ha fet l'usuari, com les opcions preferides o l'idioma. D'aquesta manera la web personalitza el seu contingut i es fa més àgil i útil per l'usuari. Al navegar per aquesta web l'usuari està acceptant que s'instal·lin cookies al seu dispositiu CERRAR