Si tu descanses, jo descanso. Programa de Respir Familiar ASPANIAS Tardor ’17

Aspanias, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona, organitza dos torns de respirs familiars per aquesta tardor, on persones amb discapacitat intel·lectual d’entre 14 i 65 anys podran gaudir d’una estada de cap de setmana amb activitats d’oci adaptades a les seves necessitats i així els familiars/cuidadors poder gaudir de temps lliure i conciliar la seva vida familiar, social i laboral.

  • Torn 1: del 6 al 8 d’octubre – Vic,  Seminari Allotjaments

Sortida: 6 d’octubre a les 18:00h (Seu Aspanias)

Arribada: 8 d’octubre a les 18:00h (Seu Aspanias)

  • Torn 2: del 3 al 5 de novembre – Reus, Hotel Gaudi 3*

Sortida: 3 de novembre a les 18:00h (Seu Aspanias)

Arribada: 5 de novembre a les 18:00h (Seu Aspanias)

Oferim 15 places són limitades i es guarden per orde d’inscripció . S’aconsella reservar amb la màxima antelació possible i abans del 15 de setembre.

Preus

Suport limitat-extens (autònoms):    socis d’Aspanias – 50€

no socis – 50€

Suport generalitzat (semiassistits):  socis d’Aspanias – 50€

no socis – 50€

El preu inclou el transport (autocar d’anada i tornada), l’allotjament en règim de pensió completa i educadors especialitzats.

Adjuntem tríptic informatiu amb les instruccions per fer la reserva i tots els detalls.

Per a més informació contacteu amb la responsable de l’àrea de lleure, Cristina Rodríguez, al 934 872 277 o arealleure@aspanias.org

Enviar comentario

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Les cookies (galetes) són petits fragments de text que les webs envien als navegadors i que s'emmagatzemen al dispositiu de l'usuari, ordinadors, telèfons mòbils, tauletes, etc. Serveixen per millorar l'experiència d'ús de la web, ja que aquests arxius permeten que el lloc web recordi informació sobre la visita que ha fet l'usuari, com les opcions preferides o l'idioma. D'aquesta manera la web personalitza el seu contingut i es fa més àgil i útil per l'usuari. Al navegar per aquesta web l'usuari està acceptant que s'instal·lin cookies al seu dispositiu CERRAR