Porta’m a l’hort amb #GivingTuesday

El 28 de novembre és #GivingTuesday, un dia per celebrar l’acció de donar, ja sigui temps, aliments, diners, roba, objectes de segona mà, sang… Un dia per descobrir que la clau de la felicitat està en, simplement, compartir amb els altres.

Aquest any ens tornem a sumar al moviment global del #GivingTuesday amb el nostre projecte “Porta’m a l’hort”, mitjançant el qual es vol poder adaptar la furgoneta d’Aspanias per tal que hi puguin accedir persones amb movilitat reduïda.

Col·labora amb nosaltres i sent la inigualable sensació de donar.

Enviar comentario

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Les cookies (galetes) són petits fragments de text que les webs envien als navegadors i que s'emmagatzemen al dispositiu de l'usuari, ordinadors, telèfons mòbils, tauletes, etc. Serveixen per millorar l'experiència d'ús de la web, ja que aquests arxius permeten que el lloc web recordi informació sobre la visita que ha fet l'usuari, com les opcions preferides o l'idioma. D'aquesta manera la web personalitza el seu contingut i es fa més àgil i útil per l'usuari. Al navegar per aquesta web l'usuari està acceptant que s'instal·lin cookies al seu dispositiu CERRAR