Servei d’Orientació

Què és el servei d’Orientació i InformacióICO_ORIENTACIO

És un punt d’informació gratuït sobre l’àmbit de la discapacitat.
Un servei de la xarxa de Serveis Socials d’atenció especialitzada, dirigit a tots aquells familiars, professionals i persones afectades que sol·licitin informació i orientació sobre qualsevol aspecte relacionat amb l’àmbit de les persones amb discapacitat (recursos a la ciutat, tràmits administratius, certificats de discapacitat, suport per a la persona, entre d’altres).
Què t’oferim

Informació sobre recursos, beques, tràmits, i qualsevol altre aspecte relacionat amb l’àmbit de les persones amb discapacitat.
Orientació i Suport a la família

Com treballem

Fem una escolta activa, per tal de donar resposta a la problemàtica de la persona o la família atesa. Informem, orientem i assessorem aquelles persones o professionals que ho necessitin. Fem un seguiment del cas per si és necessària una posterior intervenció. Així, com també potenciem la xarxa de recursos socials i l’associacionisme com a moviment col·lectiu i de pressió.

Qui Som

Som un equip format per una pedagoga i una treballadora social especialitzades en l’àmbit de la discapacitat intel·lectual, que treballem conjuntament amb les xarxes de serveis socials de l’Ajuntament de Barcelona.

Les cookies (galetes) són petits fragments de text que les webs envien als navegadors i que s'emmagatzemen al dispositiu de l'usuari, ordinadors, telèfons mòbils, tauletes, etc. Serveixen per millorar l'experiència d'ús de la web, ja que aquests arxius permeten que el lloc web recordi informació sobre la visita que ha fet l'usuari, com les opcions preferides o l'idioma. D'aquesta manera la web personalitza el seu contingut i es fa més àgil i útil per l'usuari. Al navegar per aquesta web l'usuari està acceptant que s'instal·lin cookies al seu dispositiu CERRAR