Servei d’Oci

ICO_OCIO

Què és?

 

És un espai per gaudir de les aficions i les relacions socials. Un moment de creixement i d’enriquiment personal que millora de forma significativa la qualitat de vida de les persones.

Qui som?

 

Som un equip de professionals titulats en l’àmbit social i de lleure; amb amplia experiència, compromesos en treballar per a fomentar l’autonomia personal i social en el lleure i poder aportar els suports adequats per a que totes les persones que participen en els nostre servei gaudeixin del seu oci plenament

Com treballem?

 

La metodologia que s’utilitza és l’atenció centrada en la persona i s’ofereix el suport necessari per a què les persones amb diversitat funcional puguin gaudir plenament de l’oferta cultural i d’oci que hi ha a la ciutat de Barcelona i rodalies de forma inclusiva i satisfactòria, tenint en compte els seus interessos i desitjos.

Què t’oferim?

 

1-Vacances al Nadal, Setmana Santa i Estiu. Tots els anys organitzem vacances per a persones amb diversitat funcional o trastorns del desenvolupament majors de 18 anys amb diferents necessitats de suport, d’aproximadament una setmana de duració a diferents indrets de Catalunya o Espanya.

A cada torn proposem viatges per a diferents grups segons el seu nivell de participació i interessos:

  • Per els que els hi agrada gaudir de les activitats i animació de l’hotel i participar en activitats que es faran fora de l’hotel: passejar, anar a visitar pobles propers, visitar museus..
  • Per els que els hi agrada hi agrada més gaudir de les activitats i animació de l’hotel i participar en activitats o sortides properes a l’hotel.

Oferim un servei que dona resposta a la necessitat dels participants de gaudir d’oci d’una forma plena, satisfactòria i normalitzada durant les seves vacances proporcionant els suports i oportunitats necessàries per contribuir en el seu benestar personal i social. El nostre objectiu és que cada viatger pugui gaudir de les seves vacances de la forma més autònoma possible.

Els educadors/es de suport són professionals especialitzats amb la titulació corresponent. A cada viatge assegurarem una ràtio d’educadors adequada a les necessitats dels participants, per això és essencial realitzar una bona valoració a nivell d’activitats de la vida diària i recollir tota la informació sociosanitària essencial per poder conèixer les necessitats de suport de cada viatger.

 2-Espai Joves Aspanias

Tens entre 12 i 30 anys? Els caps de setmana t’esperem a l’Espai Joves Aspanias, un espai per als joves que volen deixar per una estona les seves rutines i obligacions diàries i compartir amb altres joves diferents activitats culturals, esportives, recreatives, creatives, artístiques i sortides a la natura, entre d’altres.

Un espai pensat per a que els joves decideixin i s’organitzin el seu temps d’oci, fomentant la seva autonomia personal i social, donant les eines i suports necessaris per a que gaudeixin del seu temps de lleure de manera enriquidora, respectant la seva edat, treballant a través de l’autodeterminació i la inclusió per aconseguir la seva autorealització.

Anima’t! Quedem tots els caps de setmana

 3-Hort urbà

T’agrada l’horticultura? Doncs ja no tens cap excusa, vine a gaudir els dissabtes del nostre hort. Està ubicat al C/ Cristòbal de Moura, 92 (barri de Sant Martí)

És un espai social on gaudir d’una bona estona, entre tots s’organitzen i planifiquen les tasques i activitats que s’han decidit fer, el manteniment i la producció de l’hort, i sobretot és un espai de relació on s’organitzen dinars, festes i quedades per aprofitar aquest espai comunitari al màxim.

 

T’apuntes? Si vols col·laborar com a voluntari a l’Hort urbà Aspanias envia un correu a: arealleure@aspanias.org

 

 

Les cookies (galetes) són petits fragments de text que les webs envien als navegadors i que s'emmagatzemen al dispositiu de l'usuari, ordinadors, telèfons mòbils, tauletes, etc. Serveixen per millorar l'experiència d'ús de la web, ja que aquests arxius permeten que el lloc web recordi informació sobre la visita que ha fet l'usuari, com les opcions preferides o l'idioma. D'aquesta manera la web personalitza el seu contingut i es fa més àgil i útil per l'usuari. Al navegar per aquesta web l'usuari està acceptant que s'instal·lin cookies al seu dispositiu CERRAR