El SAT d’Aspanias presenta les activitats de l’any 2018

El SAT d’Aspanias presenta les activitats de l’any 2018

Amb l’arribada del 2018 el Servei d’Atenció Terapèutica (SAT) d’Aspanias presenta les activitats que durà a terme al llarg de l’any. Per a més informació, podeu enviar un mail a sat@aspanias.org o trucar al 93 487 22 77.

Veure més
Una gran cistella de Nadal!

Una gran cistella de Nadal!

Aquest any tenim una gran cistella de Nadal amb productes de qualitat, de proximitat i ecològics valorada en 250€!! Podeu comprar la vostra butlleta per 3€ abans del 22 de desembre a qualsevol dels nostres centres d’Aspanias. Carrer Enamorats, 109-115 Plaça Caramelles, 2 Carrer Cartagena, 265 Animeu-vos!

Veure més

Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

El proper diumenge 3 de desembre és el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat i hi ha activitats organitzades arreu dels districtes de la ciutat de Barcelona. Al següent enllaç podeu accedir al programa d’activitats organitzat per l’Ajuntament de Barcelona. http://ajuntament.barcelona.cat/ Gaudiu del dia!

Veure més
Les cookies (galetes) són petits fragments de text que les webs envien als navegadors i que s'emmagatzemen al dispositiu de l'usuari, ordinadors, telèfons mòbils, tauletes, etc. Serveixen per millorar l'experiència d'ús de la web, ja que aquests arxius permeten que el lloc web recordi informació sobre la visita que ha fet l'usuari, com les opcions preferides o l'idioma. D'aquesta manera la web personalitza el seu contingut i es fa més àgil i útil per l'usuari. Al navegar per aquesta web l'usuari està acceptant que s'instal·lin cookies al seu dispositiu CERRAR