L’Hort Aspanias

T’agrada l’horticultura? Doncs ja no tens cap excusa, vine a gaudir els dissabtes del nostre hort. Està ubicat al carrer de Cristòbal de Moura, 92 (al districte de Sant Martí).

És un espai social on gaudir d’una bona estona, entre tots s’organitzen i planifiquen les tasques i activitats que s’han decidit fer, el manteniment i la producció de l’hort, i sobretot és un espai de relació on s’organitzen dinars, festes i quedades per aprofitar aquest espai comunitari al màxim.

T’apuntes? Si vols col·laborar com a voluntari a l’Hort Urbà d’Aspanias envia un correu a arealleure@aspanias.org

Amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona – Àrea d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat

Què s’ha fet darrerament?

Hort urbà Aspanias – Juliol’17

Aquest juliol a l’hort urbà d’Aspanias hem estat fent origamis per decorar l’hort, hem collit les patates i despres ens hem mullat per refrescar-nos d’aquest sufocant calor… hem gaudit d’un espai urbà i hem fet barri!

T’animes a participar? Escriu a arealleure@aspanias.org . Informa’t.

Hort urbà Aspanias Juliol'17

Remullada’17

 

El proper dissabte dia 15 de juliol de 12:30-13:30h  vine a  la remullada de l’hort urbà Aspanias! Veniu preparats per a mullar-vos i gaudir d’una divertida festa d’aigua, podeu portar globus, pistola d’aigua i sobretot banyador i xancles. Us esperem! Qualsevol pregunta contacteu i envieu un e-mail a arealleure@aspanias.org.

Plantem flors a l’hort

A l’hort urbà d’Aspanias no solament ens agrada tenir una bona collita. També ens agrada veure’l ben maco, així que aquest cap de setmana els usuaris de les llars-residència han estat plantant flors.
T’animes a venir a veure el nostre hort? Contacta amb nosaltres!

 

Hort urbà Aspanias. 24/06/2017

Les cookies (galetes) són petits fragments de text que les webs envien als navegadors i que s'emmagatzemen al dispositiu de l'usuari, ordinadors, telèfons mòbils, tauletes, etc. Serveixen per millorar l'experiència d'ús de la web, ja que aquests arxius permeten que el lloc web recordi informació sobre la visita que ha fet l'usuari, com les opcions preferides o l'idioma. D'aquesta manera la web personalitza el seu contingut i es fa més àgil i útil per l'usuari. Al navegar per aquesta web l'usuari està acceptant que s'instal·lin cookies al seu dispositiu CERRAR