L’Hort Aspanias

T’agrada l’horticultura? Doncs ja no tens cap excusa, vine a gaudir els dissabtes del nostre hort. Està ubicat al carrer de Cristòbal de Moura, 92 (al districte de Sant Martí).

És un espai social on gaudir d’una bona estona, entre tots s’organitzen i planifiquen les tasques i activitats que s’han decidit fer, el manteniment i la producció de l’hort, i sobretot és un espai de relació on s’organitzen dinars, festes i quedades per aprofitar aquest espai comunitari al màxim.

T’apuntes? Si vols col·laborar com a voluntari a l’Hort Urbà d’Aspanias envia un correu a arealleure@aspanias.org

Amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona – Àrea d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat

Què s’ha fet darrerament?

L’hort urbà d’Aspanias s’omple…

Amb l’arribada del bon temps, l’hort urbà d’Aspanias s’omple de trobades, festes…, i males herbes! El diumenge 14 de maig vam fer la primera trobada de famílies i participants en les vacances d’Aspanias. Vam gaudir d’un dia de sol i un bon dinar!

I el passat cap de setmana als usuaris de les llars-residència d’Aspanias els va tocar “treballar” i treure males herbes, i així poder continuar fent trobades a l’espai de l’hort i tenir una bona collita!

 

Hort urbà Aspanias. Maig 2017

Repte 1000 origamis a l’Hort

L’Esperanza, una de les voluntàries que treballa amb Aspanias, ens va fer arribar una historia que explica que quan una persona fa 1000 origamis es compleix un desig del seu cor. Amb aquesta historia arriba una proposta: que els usuaris de l’Hort Aspanias en demanin un també.

El desig que va sortir de part de tots va ser el de que hi hagi pau al món. Amb aquesta petició en vista hem començat ja a fer els origamis, que en el nostre cas es tracta de cors en comptes de les grulles tradicionals.

La data que ens hem fixat per aconseguir aquesta fita de 1000 origamis és el dia 21 de setembre, el Dia Internacional de la Pau. Comencem d’hora però encara en són molts, els origamis que queden per fer. Organitzarem més tallers d’origamis durant els pròxims mesos i comptem amb vosaltres perquè us sumeu al nostre desig de tot cor.

Taller d'origami 11/03/17

Una calçotada més plegats

El diumenge 5 de març es van trobar usuaris i treballadors de les Llars-Residència per fer una calçotada a l’hort urbà d’Aspanias. I amb aquesta ja van unes quantes: ajuntar-nos per dinar i compartir el dia s’ha convertit en una tradició.

Calçotada Març 2017

Les cookies (galetes) són petits fragments de text que les webs envien als navegadors i que s'emmagatzemen al dispositiu de l'usuari, ordinadors, telèfons mòbils, tauletes, etc. Serveixen per millorar l'experiència d'ús de la web, ja que aquests arxius permeten que el lloc web recordi informació sobre la visita que ha fet l'usuari, com les opcions preferides o l'idioma. D'aquesta manera la web personalitza el seu contingut i es fa més àgil i útil per l'usuari. Al navegar per aquesta web l'usuari està acceptant que s'instal·lin cookies al seu dispositiu CERRAR