Assistència Jurídica

Què és l’Assistència JurídicaICO_JURIDICA

És un servei de consulta jurídica general que oferim a les persones sòcies d’Aspanias* i també a les persones que, tot i no formar part d’Aspanias, sol·licitin assessorament.
Què t’oferim

Informació, orientació i assessorament sobre temes jurídics
Redacció i elaboració de documentació
Defensa davant les instàncies corresponents

Com treballem

*Totes les persones sòcies d’Aspanias teniu dret a una primera sessió gratuïta d’assistència jurídica amb el nostre gabinet d’advocats.

Les persones no sòcies també podeu sol·licitar l’assessorament.

Us heu de posar en contacte amb la nostra treballadora social.

Qui Som

Som un equip format per un gabinet d’advocats especialitzats en l’àmbit de la discapacitat intel·lectual que treballen conjuntament amb els treballadors socials de l’associació.

Les cookies (galetes) són petits fragments de text que les webs envien als navegadors i que s'emmagatzemen al dispositiu de l'usuari, ordinadors, telèfons mòbils, tauletes, etc. Serveixen per millorar l'experiència d'ús de la web, ja que aquests arxius permeten que el lloc web recordi informació sobre la visita que ha fet l'usuari, com les opcions preferides o l'idioma. D'aquesta manera la web personalitza el seu contingut i es fa més àgil i útil per l'usuari. Al navegar per aquesta web l'usuari està acceptant que s'instal·lin cookies al seu dispositiu CERRAR