Herències i llegats

Resulta estrany imaginar com serà tot el que ens envolta quan ja no siguem aquí. Però la nostra empremta pot quedar present al món de moltes maneres diferents. Una d’elles pot ser incloure Aspanias al testament per continuar col·laborant amb aquelles famílies que més ho necessiten, ja sigui:

  • Cedint el teu pis o local per convertir-lo en una llar-residència, una llar-respir o un lloc de reunió pels nois i noies amb discapacitat intel·lectual o trastorns del desenvolupament.
  • Cedint part de l’herència per pagar els educadors i educadores que acompanyaran als nois i noies en la seva vida quotidiana, ajudant-los a dutxar-se, a vestir-se, a preparar-se per anar a treballar o al taller ocupacional, o bé, per anar a donar una volta pel barri o sortir una estoneta a prendre un cafè.

Si desitges més informació sobre com incloure Aspanias al teu testament i fer perdurar en el temps el teu llegat, posa’t en contacte amb nosaltres i te la farem arribar.

Les cookies (galetes) són petits fragments de text que les webs envien als navegadors i que s'emmagatzemen al dispositiu de l'usuari, ordinadors, telèfons mòbils, tauletes, etc. Serveixen per millorar l'experiència d'ús de la web, ja que aquests arxius permeten que el lloc web recordi informació sobre la visita que ha fet l'usuari, com les opcions preferides o l'idioma. D'aquesta manera la web personalitza el seu contingut i es fa més àgil i útil per l'usuari. Al navegar per aquesta web l'usuari està acceptant que s'instal·lin cookies al seu dispositiu CERRAR