Descarrega’t la nostra app per voluntariat!

 

appaspanias

 

 

Dissenyada per AplickLogo

I col·labora amb nosaltres de manera còmode i efectiva.

 

Descarregar App Voluntariat per AndroidDescarregar App Voluntariat per iOS

 

FES-TE’N VOLUNTARI/VOLUNTÀRIA

Vols participar com a voluntari o voluntària a Aspanias?

Actualment , busquem persones voluntàries amb ganes de participar amb nosaltres i col·laborar en el suport de les activitats que Àrea de Lleure ASPANIAS duu a terme amb adults i joves amb diversitat funcional els caps de setmana dins els següents serveis:

 

  • Espai Joves, grups de joves de 12 a 30 anys que organitzen i planifiquen amb suport els seus caps de setmana: van a la bolera, a prendre alguna cosa, a passejar, a la disco, a la piscina, fan tallers de cuina…
  • Llars-residències, els usuaris de cada llar organitzen el seu planning d’activitats mensuals per els caps de setmana, i poden ser molt diverses; des de anar al teatre, a museus i a exposicions, fins a assistir a concerts, passejar, etc.

Els nostres usuaris també fan activitats, algunes tardes entre setmana, i els agradaria poder compartir-les amb tu: van al gimnàs, fan running, assisteixen a tallers organitzats per centres cívics, etc.

  • Hort Urbà, la comissió d’hort formada per residents de les llars-residències, voluntaris del barri de l’entitat i la responsable de l’àrea de Lleure que s’organitzen i programen mensualment diferents activitats per gaudir d’aquest espai social i comunitari ubicat a al C/ Cristòbal Moura, 92.

Compromís de col·laboració mínim:

  • caps de setmana, una activitat/sortida al mes.
  • entre setmana, 1:30h un dia a la setmana (tarda).

 

Contacta’ns tu mateix:

  1. Telèfon: 93 487 22 77 (pregunta per Xavier Fuster Jara)
  2. Mail: arealleure@aspanias.org
  3. Horari d’atenció al públic: de 9h a 14 h i de 15:30h a 18:00h

O emplena aquest formulari de contacte:

El teu nom

El teu email

Assumpte

Vols fer algun comentari?

captcha

 

T’informem que les dades personals que facilitis passaran a formar part d’un fitxer del que som els responsables i que té per finalitat gestionar la teva petició. Tens dret a l’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les dades per correu electrònic a administracio@aspanias.org o a la seu d’ASPANIAS, entitat situada al C/ Enamorats 109-115, de Barcelona. En el cas de facilitar dades de tercers, estàs obligat a informar-els d’aquesta política de privacitat i de fer-ho amb el seu consentiment.

Les cookies (galetes) són petits fragments de text que les webs envien als navegadors i que s'emmagatzemen al dispositiu de l'usuari, ordinadors, telèfons mòbils, tauletes, etc. Serveixen per millorar l'experiència d'ús de la web, ja que aquests arxius permeten que el lloc web recordi informació sobre la visita que ha fet l'usuari, com les opcions preferides o l'idioma. D'aquesta manera la web personalitza el seu contingut i es fa més àgil i útil per l'usuari. Al navegar per aquesta web l'usuari està acceptant que s'instal·lin cookies al seu dispositiu CERRAR