Raons per col·laborar amb Aspanias

Per a treballar tots plegats per la dignitat de les persones amb diversitat funcional, amb la convicció absoluta que hem de defensar i hem de lluitar pels drets de les persones més vulnerables. Per a fer possible una societat més justa on tots i totes hi tinguem cabuda i puguem viure en un món on la diversitat sigui una qualitat que suma.

Per a identificar-nos i conèixer-nos millor entre totes i tots, posar-nos cara i compartir experiències que ens facin créixer, no només com a entitat sinó també com a persones.

Per a donar-nos suport mútuament i aconseguir millors serveis, avantatges i prestacions a millors preus:

– Preus reduïts en tots els tractaments terapèutics, tallers, activitats i programes de lleure, formació, casals, esports, xerrades…

– Assessorament gratuït per part dels nostres professionals

– Assessoria jurídica

– Participació activa en el grup de famílies d’Aspanias d’orientació, assessorament i sensibilització.

Per a construir una consciència basada en la solidaritat que ens distingeixi en el nostre compromís amb les persones amb diversitat funcional.

Perquè tu sumes en la construcció d’una xarxa d’aliances per a fer visible que som molts i així poder tenir cada cop més presència a la societat. Per a tenir més força davant de les persones que decideixen. I més capacitat per arribar més lluny. Per a compartir l’esperit de formar part d’un moviment social més ampli i reforçar l’associacionisme dins del Tercer Sector.

Les cookies (galetes) són petits fragments de text que les webs envien als navegadors i que s'emmagatzemen al dispositiu de l'usuari, ordinadors, telèfons mòbils, tauletes, etc. Serveixen per millorar l'experiència d'ús de la web, ja que aquests arxius permeten que el lloc web recordi informació sobre la visita que ha fet l'usuari, com les opcions preferides o l'idioma. D'aquesta manera la web personalitza el seu contingut i es fa més àgil i útil per l'usuari. Al navegar per aquesta web l'usuari està acceptant que s'instal·lin cookies al seu dispositiu CERRAR