Amb la teva ajuda treballem per la felicitat de totes aquelles persones i famílies que s’han trobat amb la discapacitat intel·lectual o de desenvolupament en les seves vides. Gràcies a les petites col·laboracions, també lluitem contra la discriminació i l’estigma conseqüència de la discapacitat.

Millora la seva vida amb la teva ajuda! Fes-te soci o sòcia i ajuda’ns a que continuem acompanyant a aquestes famílies perquè cap nen ni nena es quedi sense atenció.

Vols fer-te soci/sòcia?

Mètode 1:

  • Descarrega’t aquest formulari.
  • Imprimeix-lo, emplena’l i escaneja’l.
  • Envia’ns-lo per email a administracio@aspanias.org o per fax al número 93 245 34 51.

Mètode 2:

Truca’ns al número 93 487 22 77.

Mètode 3:

Vine presencialment a Carrer dels Enamorats, 109-115, 08026 Barcelona.

Les cookies (galetes) són petits fragments de text que les webs envien als navegadors i que s'emmagatzemen al dispositiu de l'usuari, ordinadors, telèfons mòbils, tauletes, etc. Serveixen per millorar l'experiència d'ús de la web, ja que aquests arxius permeten que el lloc web recordi informació sobre la visita que ha fet l'usuari, com les opcions preferides o l'idioma. D'aquesta manera la web personalitza el seu contingut i es fa més àgil i útil per l'usuari. Al navegar per aquesta web l'usuari està acceptant que s'instal·lin cookies al seu dispositiu CERRAR