Aturada 3-0. Aspanias rebutja la violència

Davant l’escalada de violència que hem viscut aquest diumenge 1 d’octubre arreu tota Catalunya, ASPANIAS es suma a la condemna enèrgica en contra de les actuacions de l’Estat espanyol al nostre territori per impedir el referèndum.

No podem deixar passar una actuació d’aquesta magnitud sense manifestar el nostre més absolut rebuig. És per això que avui dimarts 3 d’octubre romandrem tancats, tan als locals de Cartagena com d’Enamorats i Caramelles.

A les nostres llars-residència, hem posat en marxa un dispositiu de serveis mínims per a tenir-les obertes tot el dia, i com si fos un dia festiu hem reforçat l’atenció per poder atendre correctament els usuaris que també es sumen a la protesta.

Enviar comentario

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Les cookies (galetes) són petits fragments de text que les webs envien als navegadors i que s'emmagatzemen al dispositiu de l'usuari, ordinadors, telèfons mòbils, tauletes, etc. Serveixen per millorar l'experiència d'ús de la web, ja que aquests arxius permeten que el lloc web recordi informació sobre la visita que ha fet l'usuari, com les opcions preferides o l'idioma. D'aquesta manera la web personalitza el seu contingut i es fa més àgil i útil per l'usuari. Al navegar per aquesta web l'usuari està acceptant que s'instal·lin cookies al seu dispositiu CERRAR