Activitats per a famílies subvencionades per l’Obra Social La Caixa

L’Obra Social La Caixa col·labora un cop més amb Aspanias per apropar el nostre servei d’acompanyament a les famílies amb infants amb necessitats especials.

Hem organitzat un conjunt de xerrades, tallers, grups i teràpies a un preu molt reduït o gratuïtes.

L’objectiu d’Aspanias amb aquesta iniciativa és AFAVORIR EL VINCLE ENTRE PARES I MARES I ELS SEUS FILLS I FILLES, oferint diferents experiències i, sobretot, informació, estratègies i eines que empoderin a les famílies cuidadores.

Les activitats es divideixen en dos:

  • Aquelles adreçades a totes les famílies en general.
  • Les adreçades específicament a famílies amb infants amb discapacitat intel·lectual i/otrastorn del desenvolupament. Aquestes estan marcades amb la senyal de Necessitats Especials (NNEE)

Es podrà accedir per iniciativa pròpia de cada família o a través de orientació o derivació de professionals de l’àmbit de salut, educatiu o social.

La demanda d’informació i les inscripcions es realitzaran a través del correu sat@aspanias.org o, en el seu defecte, a través de telèfon 934872277 (trucar en horari de tarda)

Al Facebook d’Aspanias @aspaniasbcn anirem penjant els eventos amb tota la informació.

Si voleu rebre aquesta i més informació de l’entitat, podeu inscriure-us al nostre butlletí Aspanias Informa (lateral esquerra d’aquesta web)

A continuació trobaràs el cartell de cadascuna de les activitats (clica a sobre per accedir al PDF)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Enviar comentario

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Les cookies (galetes) són petits fragments de text que les webs envien als navegadors i que s'emmagatzemen al dispositiu de l'usuari, ordinadors, telèfons mòbils, tauletes, etc. Serveixen per millorar l'experiència d'ús de la web, ja que aquests arxius permeten que el lloc web recordi informació sobre la visita que ha fet l'usuari, com les opcions preferides o l'idioma. D'aquesta manera la web personalitza el seu contingut i es fa més àgil i útil per l'usuari. Al navegar per aquesta web l'usuari està acceptant que s'instal·lin cookies al seu dispositiu CERRAR